zondag 20 mei 2018

WesterborkPad 17e etappe: van station 't Harde - station Wezep


Vandaag had ik eigenlijk helemaal niets gepland. Maar ik was voor mijn doen vroeg wakker, het zou heerlijk worden én niet geheel onbelangrijk, het zou droog blijven. 
Dus hup de rugzak ingepakt, WesterborkPad boekje gepakt en met de auto naar Nunspeet gereden om vervolgens verder met de trein naar 't Harde te reizen. Dat was ook meteen het eindstation van de trein ivm met onderhoudswerkzaamheden aan ter spoor op traject Zwolle-'t Harde. 
Dat ik met de auto naar Nunspeet ben gegaan heeft alles te maken met het feit dat ik al een keer gestrand ben en de trein door een storing niet meer verder kon rijden. Bussen reden volgens een vakantierooster, en dan sta je toch echt even te kijken na een lange, vermoeiende wandeldag. 
Dus zo blij dat mijn auto dus in Nunspeet staat vandaag!
 Hoe ik na de wandeling terug kom, zie ik dan wel weer.

Ik kan zeggen dat deze etappe een heerlijke groene etappe is met veel leuke, smalle sluip-door-druip-door bospaadjes is.
Halverwege de etappe loop je over het terrein van vakantiepark Landal Landgoed 't Loo. Waar je even kan zitten voor een kopje koffie (en iets lekkers), maar ook handig voor een eventuele sanitaire stop.

Wil je de fantasietuinen bekijken (deze was vandaag op 1e Pinksterdag niet open), ga je niet volgens de markering rechtsaf het vakantiepark op, maar loop je nog even een stukje rechtdoor.

Al snel loop ik Wezep in en er zijn door de NS gelukkig vervangende bussen geregeld voor het hele traject in onderhoud.

Lieve wandelgroet,
Annemieke

Mijn ontbijtplekje voor vandaag.Hier loop je vakantiepark Landal Landgoed 't Loo op.
Aan zijn ogen te zien vond Grollo het reuze spannend om met mij op de foto te mogen! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten