vrijdag 7 juli 2017

7 juli 2017 - Klompenpad - DerdeErfPad (deel 1 - polder en Eem gedeelte)Klompenpad – Het Derde Erf
http://klompenpaden.nl/klompenpad/derde-erfpad/

Vandaag mijn allereerste #klompenpad gelopen samen met een vriendin. Eentje uit de categorie ‘dicht bij huis’ en waar je uit 2 afstanden kan kiezen. 
Wij gingen voor de 5 km ipv de 9 km, omdat er nieuwe wandelschoenen ingelopen moeten worden. Kanttekening hierbij is dat we volgens een wandelapp ruim 7,5 km hebben gelopen ipv de op de klompenpad app vermelde 5 km.
Auto geparkeerd bij Hotel ‘Het Witte Huis’ in Soest, wat tevens het start- en eindpunt is van deze route.De app is een verademing. Alles is zo duidelijk aangegeven en ook de informatie over de speciale plekken waar je langskomt. 

Het gedeelte wat wij hebben gelopen was polder gebied en liepen veel door weilanden langs kleine slootjes. Veel libellen, kikkers en vlinders gezien.Omdat het deze dag erg warm was om door de polders te lopen (26 graden) wilde we, voordat we de auto weer in zouden stappen, even wat drinken bij het hotel waar de auto geparkeerd stond. 
Helaas was deze afgehuurd voor een feest (bord was pas neer gezet nadat wij vertrokken waren om te wandelen) en kregen te horen dat het hun speet dat ze ons niets te drinken konden/mochten aanbieden!!!! Lekker gastvrij voor een start- en eindpunt van een klompenpad. En om weer terug naar ‘Het derde Erf’ te lopen.

Als we terugkomen voor het andere gedeelte van de route gaan we wel gezellig naar ‘Het Derde Erf’ om een groot glas biologische cola te proberen.

  


Geen opmerkingen:

Een reactie posten