woensdag 19 april 2017

19 april 2017 - HooglanderveenDe 1e stap is gezet! Ik heb mijzelf nl voorgenomen dat ik wat vaker ga wandelen en/of fietsen. Doordat ik veel nachtdiensten werk, merk ik dat ik wat minder vaak buiten kom dan dat ik eigenlijk wil. En ook wil ik het fotograferen weer oppakken, op dit moment weliswaar met een iPhone of Samsung. Maar wie weet komt er ooit weer een goede camera. 

Dat fietsen gaat voorlopig even niet omdat mijn jongste mijn fiets in gebruik heeft om naar school te fietsen, maar ben binnenkort jarig .... en raad eens wat er bovenaan op mijn verlanglijstje staat?!

Dus voor nu maar even wandelen. Voorlopig rustig opbouwen en gewoon 2 keer per week een uurtje. En er is in de omgeving waar ik woon (Amersfoort/Vathorst) nog heel veel te ontdekken, dus ik heb er het volste vertrouwen in.

Vandaag ben ik via station Vathorst, buitenom parallel langs de A1, langs de benzinepomp  (rotonde 10) naar Hooglanderveen gelopen, waar ook deze foto's genomen zijn. En via Hooglanderveen weer terug naar Vathorst.

Lieve groet,
Annemieke


Geen opmerkingen:

Een reactie posten